Вирішила оновити свій гардероб
Нещодавно вирішила оновити свій гардероб, бо більшість речей або втратили форму, або набридли, і постійно доводилося витрачати час, щоб скласти нормальний образ на день. Хотілося знайти щось базове, зручне і водночас стильне, щоб не виглядало дешево і могло носитися щодня. Натрапила випадково на бренд 25 Union, спочатку замовила одну кофту на пробу, не очікуючи особливого результату, але коли отримала — була приємно здивована
7 Views

Спочатку брала одну кофту на пробу, потім ще кілька речей, і вже зрозуміла, які фасони мені підходять і як поєднувати їх між собою. Щоб швидко зорієнтуватися в асортименті і не витрачати час на пошуки по різних магазинах, просто відкривала тут і переглядала наявні моделі. Це реально допомогло зрозуміти, що є в наявності і на що варто звернути увагу. З власного досвіду можу порадити дивитися на склад тканини, бо від нього залежить, як довго річ носитиметься, і не боятися базових речей — вони найчастіше найзручніші і довговічніші, а ще їх легше комбінувати між собою. Тепер я збираю гардероб спокійно, знаючи, що обираю якісні речі, які реально носяться і виглядають добре, і це дуже економить час і нерви.