Коли шорти виходять за межі пляжу
У мене це сталося без плану, бо влітку було стільки справ, що переодягатися по кілька разів на день просто набридло, і я почав шукати щось одне, щоб і зручно, і не виглядати так, ніби щойно з дивана встав. Спочатку взяв трикотажні шорти чисто для дому та швидких виходів у магазин, але дуже швидко зловив себе на думці, що ношу їх майже щодня.
13 Views

Я теж довго не сприймав шорти як щось серйозне для щоденного життя, бо в голові сидів стереотип, що це або спортзал, або відпустка. Але коли почав більше ходити пішки містом і проводити цілі дні не вдома, зрозумів, що комфорт вирішує набагато більше, ніж здається. Я почав дивитися на прості фасони без зайвих деталей і звертати увагу на тканину, бо від цього реально залежить, як річ поводиться протягом дня. З власного досвіду скажу, що трикотажні шорти легко поєднувати з базовими футболками, сорочками, легкими жакетами, і образ не виглядає випадковим. Коли питають, де я брав свої, я зазвичай кидаю посилання на https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ бо це просто сторінка, де я собі вибирав варіанти, без жодних гучних обіцянок. Мені подобається, що такі речі не прив’язані до віку чи фігури, усе вирішує посадка і як ти це носиш. Ще важливий момент — колір, бо нейтральні відтінки набагато простіше комбінувати і вони не набридають за тиждень. Я б радив не брати одразу щось яскраве, а спочатку звикнути до формату, тоді вже легше експериментувати і не шкодувати про вибір.