top of page

MoNetwork Group

Public·459 members

Куди звернутися щодо військової пенсії

Чесно кажучи, пишу сюди вперше, бо вже трохи розгубився з одним питанням. Мій батько багато років служив, а зараз отримує військову пенсію. Нещодавно почали говорити про можливість перерахунку, але ми так і не зрозуміли, чи це справді стосується його ситуації. Декілька знайомих радили спробувати розібратися через юристів, але ми не знаємо, чи варто починати з консультації, чи спочатку перевірити інформацію самостійно. Я переглянув кілька матеріалів, але вони більше схожі на загальні статті без конкретики. Хотілося б зрозуміти, як люди зазвичай діють у таких випадках. Якщо тут є хтось, хто вже мав справу з перерахунком військової пенсії, поділіться досвідом.

11 Views

Колись у моїй родині теж виникло схоже питання, коли тато почав перевіряти свою пенсію після служби. Спочатку ми довго намагалися зрозуміти процедуру самостійно, але там є багато нюансів із документами та зверненнями. У процесі пошуку я натрапила на сайт https://merezha-prava.ua/, де описано юридичну допомогу щодо військових пенсій і роботи з державними органами. Мені було корисно почитати, що юристи займаються підготовкою документів і можуть представляти інтереси людини у суді, якщо виникає така потреба. Після консультації стало зрозуміліше, які кроки взагалі можливі в подібній ситуації. Особливо сподобалося, що на сайті пояснюють порядок дій і пропонують початкову консультацію. Для нас це стало відправною точкою, щоб не губитися в різних порадах.

SERVICES

Care rooted in dignity, choice, and connection

Supportive Care & Essential Resources

Wound Care & Health Support
Peer Support & Individual-Defined Recovery

Drop-In Community Space

Outreach & Street-Based Support

Community Engagement & Partnership

CONTACT
Michelle Charbonnier

Executive Director

Michelle@monetwork.org