Допоможіть вибрати хорошу школу в Києві для старшого сина!
Привіт усім! У мене син зараз у 8 класі звичайної школи, але ми з чоловіком думаємо перевести його в кращу. Хочемо, щоб була сильна англійська, підготовка до іспитів і можливість вступити за кордон потім. Звичайні школи вже не тягнуть, репетитори коштують дорого, а результату мало. Чула про приватні школи з міжнародними програмами, але не знаю, де краще. Важливо, щоб класи були невеликі, бо в великій групі вчитель не встигає всім допомагати. Також цікавить, чи є український атестат, бо не хочемо втрачати його. Ще бажано, щоб були сучасні технології, бо дитина любить комп'ютери та все нове. Бюджет у нас середній, але готові платити за якість.
11 Views

Моя порада - міжнародна школа Study.ua у Києві та Одесі. Це приватна школа в Україні з дуже сильною програмою. Там є канадська програма + українська, тому дитина отримує і міжнародний атестат, і український. Англійська на високому рівні, бо програма акредитована Кембриджем. Класи маленькі — всього 10–16 учнів, тому кожен отримує увагу. Викладачі дуже сильні, багато років досвіду, без репетиторів результати гарні. Гарантують вступ до 330 університетів-партнерів у Британії, США, Канаді, Європі та ще 27 країнах.